OMURGA BULUŞMASI

Omurga Buluşması 8-10 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Crowne Plaza Asia'da Gerçekleşecektir.

Değerli meslektaşlarım,

Bildiğiniz gibi Omurga Buluşması'na sayılı günler kaldı. Daha önce örneği olmayan bir toplantı formatında düzenlenen bu buluşmada, farklı branşlardan hekimlerin yanında tıbbi malzeme üreticileri ve hastalarımız da aktif katılımcı olacaklar. Bir çalıştayı tamamen hasta bilgilendirmesine ayırdık ve Mayıs ayının ilk haftalarında ayrıntıları ana haber bültenlerinde izleyeceksiniz. Burada amacımız toplumun dikkatini omurga hastalıklarına çekmek olduğu kadar cerrahi ve konservatif yöntemleri bir arada değerlendirmek ve bilgilerimizi hastalarımıza da sunmaktır.

Bu nedenle tıbbi tartışmaların yoğun olduğu saatlerde eş zamanlı olarak hasta eğitim ve bilgilendirme çalıştayları da düzenlenmiştir. Her ne kadar bilimsel program tamamlanmış olsa da çalıştaylarda gönüllü görev almak isteyen tüm meslektaşlarımıza kapımız açıktır.

Malzeme üreticilerimizin yoğun desteklerinin yanında Sağlık bakanlığı, SGK genel müdürlüğü, sivil toplum kuruluşları ve bir görsel basın kurumunun da aktif olarak destek verdiği bu toplantıda tek hedefin omurga sağlığını bozan sorunlar olduğunu, bu ortak paydada buluşmayı arzulayan tüm dostlarımızı görmek istediğimizi bir kez daha hatırlatırız.

İstanbul da görüşmek üzere...

Detaylı bilgi için http://www.omurgabulusmasi.org tıklayınız.

Saygılarımızla

Prof. Dr. Ömer Akçalı
Doç. Dr. Deniz Konya

Konu:Omurga Buluşması
Haber Eklenme Tarihi:8 Mayıs 2014 Perşembe Yayında geçen süre:10 yıl önce
  • Paylaş:
Yorum Yazmak için tıklayınız